Støyskjerm

Vi har mange gode og miljøvennlige produkter som skjermer for ulik type støy og innsyn. Felles for de alle er at de består av elementer som er laget av ulik type tremateriale. Det lages et fundament med tre- eller stålstolper som elementene monteres på. Det blir en forside, en kjerne av støyabsorberende materiale i midten og en bakside. Skjermen absorberer støyen i stedet for å reflektere støyen til andre.

Disse produktene er dermed et viktig helsetiltak for å få redusert mengde støy fra f.eks trafikk.

Vi brukes kun skruer i montering av våre produkter. Høyde og bredde på elementet kan lages fra 1 til 3 meter lange og så høyt man ønsker. Vi kan levere miljøabsorberende støyskjerm laget av:

• Malm Furu
• Lerk
• Royal impregnering
• Eik
• Kebony

Reflekterende støyskjerm

Støyskjermer kan fungere som reflekterende (lyden kastes tilbake) eller absorberende (lyden fanges inn). Ulike materialer og materialutforming gir ulik effekt på lydens bevegelser. Glatte / harde materialer får lydbølgene til å slå tilbake og gi økt støy på motsatt side. Eksempel på materialer som er reflekterende: glass, acryl og stål. Betong uten overflatestruktur kan også gi refleksjon. Ved etablering av støyskjerm på bare en side av vegen er det viktig å undersøke retningen på den reflekterte lydenergien. Ved å skråstille skjermene kan den reflekterende lyden dirigeres i ønsket retning.

Basic pilstøyskjerm

Denne skjermen er også laget av pil. Stokkene blir ikke flettet, men montert side om side på et element.

En svart duk monteres over isolasjonen for å beskytte denne. Denne svarte duken blir synlig gjennom åpningen mellom stokkene.

Absorbere støyskjerm i stålnett
Klassisk pilstøyskjerm

Piletreet utgjør et bærende element i denne skjermen. Pilestokkene blir flettet i en spesialmaskin. Elementene kan bestilles i ulike lengde og høyde.

Konseptet inkluderer uttestede og patentert støybeskyttende løsninger, der naturens former er utviklet for å møte fremtidens teknologiske krav og funksjonalitetsbehov. Ved å bruke sertifisert stål, trematerialene, absorberende steinull og meget kraftig pil blir støyskjermen konstruert og testet for optimal ytelse på de tekniske parametre for statikk, holdbarhet og støyreduksjon. Konstruksjonen blir laget i Danmark. Skjermen krever minimalt vedlikehold. Den krever ingen rengjøring, trebeskyttelse eller andre kjemikalier for å ta bort ev. graffiti, alger, skitt eller slitasje fra sol og vind.

Transparent glass

Alle våre elementer kan kombineres med glass. Man kan velge blant elementer der halve elementet er av glass eller et (eller flere) element av kun glass mellom to elementer av tre.

Lameller

Trespiler av ønsket type blir skrudd på en ramme.

Vi monterer med lerk, eik, malmfuru, kebony og royal impregnering og diverse andre materialer.

NYHET- Miljøvennlige støyskjermer

Miljøvennlige støyskjermer fra Heinrich Fahlenkamp

  • Miljøvennlige tre-støyskjermer for optimal absorpsjon og støyreduksjon.
  • Laget i Tyskland, CE-sertifisert og på annen måte testet i henhold til tyske standarder
  • Tilgjengelig inntil 8 meter i høyden, lengte cc stolper fra 1 m til 6 m. Ideell for jernbaner, industri og stor infrastruktur
  • Enkle og klassiske design; tre fasader som patinerer vakkert og krever minimalt eller ingen vedlikehold

Klassiske støyskjermer i tre
Fahlenkamp er et selskap med mer enn 150 års erfaring i treforedling; – og de kompletterer våre naturskjermer produsert av pil. Klassiske støyskjermer av en hard tresort (lerk) som kan oppnå lang levetid og styrke, forutsatt at design og produksjon blir gjort med hensyn til treets egenskaper. Fahlenkamp har her en unik kunnskap og patent for sterke løsninger, og de deler våre verdier i å sikre bærekraftig produksjon og innse klimafordelene ved å bygge trevirke. Alt er produsert i Tyskland og i henhold til sertifiserte kvalitetsprosedyrer. Minimal bruk av kjemikalier gjennom hele produktets livssyklus.

Støyskjermene gir optimal støyreduksjon og er godkjent i kategori A4 / B3 og en Rw-verdi på 34 Db.

Absorbere støyskjerm i aluminium

Vi kan levere aluminiums skjermer som passer til HEA 140,160,180 og 200mm. Skjermen kan leveres som høyabsorberende på en eller to sider, kan også leveres med transparente felter.

Skjermen leveres enten i ren aluminium eller lakkert i valgfri RAL farge.

Transparent skjerme passer fra HE100 stolper og oppover.

Absorbere kokos støyskjerm

Kokosfibre fungerer som et bindingssubstrat for flere ulike luftrøtter. Og brannsikker i henhold til NEN6065 flammespredningskategori 2.

– Ramme laget av kaldvalset U-80-50-3, profil S235, varmgalvanisert NEN 1275 (EN ISO 1461), kvalitetsstandard DIN 17100.
– Lydisolasjon, enkeltnummerbeskrivelsesavlesning
– NEN-EN-ISO-717-1: Rw = 29dB (a) – NEN 1793-2,
Kategori B3 (toppkategori for lydisolasjon
– Lydabsorpsjon, enkeltnummerbeskrivelse – NEN-EN-ISO-717-1: Dlα = 7dB (a) – NEN 1793-1,
– Masse av paneler: 22–28 kg / m2, avhengig av valgte størrelser.

6 + 1 =

ADRESSE

Sørbråtenveien 10
1449 Drøbak

TELEFON

+47 992 54 312