Gjerde

Pilegjerdene er av føste klasses sortering. Fletting med 3-5 årig pil. Flettede elementer i pil uten bark, anvendes enten som pilgjerde til le, hinde innsyn eller oppbygd som vegger i en støyskjerm. En neddimensjonert modell av DET GRØNNE ELEMENT®, velegnet til privathage og bebygging. En unik kvalitet og et nytt design på flettet hagegjerde i pil – meget høy finish.

For hver modul, som er 1 meter bred med gul sederstrestolper.

Raftegjerde er en flott og naturlig løsning, uansett hvor det blir plantet. Vi har både rafter og stolper til det komplette gjerde.

Gjerde der både er økologisk og miljøvennlig. Rafter er normalt laget av udtynningsstokke i nåletre (gran), som vokser naturlig. Under veksten er der normalt ikke brukt stoffer som belaster miljøet. Holdbarhet er ca 20 år.

 

Pilegjerde

Pilegjerdene lages på samme måte som elementene til en støyskjerm. Forskjellen er at disse monteres uten støyabsorberende kjerne og en «bakside». De monteres på stolper som av lerk, eik, robina og akasie. Dette gjerdet kan brukes som levegg og / eller å hindre innsyn.

Gjerdet er vedlikeholdsfritt.

Granraftegjerde

Raftegjerde er en flott og naturlig løsning. Rafter er normalt laget av uttynningsstokker i nåletre (gran), som vokser naturlig. Stokkene er gran av god kvalitet med diameter på 3 – 8 cm og en lengde på ca. 220 cm. Stokkene monteres liggende på hverandre eller stående ved siden av hverandre og monteres på solide robinas- eller lerketolper.

Holdbarheten på et slikt gjerde er ca. 20 år.

Stakittgjerde

Stakittgjerde består av stakitter som monteres på en ramme. Valgmulighetene er mange med hensyn til type tremateriale som brukes. Lenge og bredde på stakittene kan velges, i tillegg til hvor tett de skal monteres på rammen. De monteres på stolper som av lerk, eik, robina og akasie.

Vi har god erfaring med salg av stakittgjerder i lerk.

ADRESSE

Sørbråtenveien 10
1449 Drøbak

TELEFON

+47 992 54 312

SEND OSS EN FORESPØRSEL

6 + 3 =