Støyskjem

Vi har mange gode og miljøvennlige produkter som skjermer for ulik type støy og innsyn. Felles for de alle er at de består av elementer som er laget av ulik type tremateriale.
Det lages et fundament med tre- eller stålstolper som elementene monteres på.
Det blir en forside, en kjerne av støyabsorberende materiale i midten og en bakside. Skjermen absorberer støyen i stedet for å reflektere støyen til andre.

Disse produktene er dermed et viktig helsetiltak for å få redusert mengde støy fra f.eks trafikk.

Vi brukes kun skruer i montering av våre produkter.
Høyde og bredde på elementet kan lages fra 1 til 3 meter lange og så høyt man ønsker.

Vi kan levere miljøabsorberende støyskjerm laget av:
• Malm Furu
• Lerk
• Royal impregnering
• Eik
• Kebony

Klassisk pilstøyskjerm

Piletreet utgjør et bærende element i denne skjermen. Pilestokkene blir flettet i en spesialmaskin. Elementene kan bestilles i ulike lengde og høyde.

Konseptet inkluderer uttestede og patentert støybeskyttende løsninger, der naturens former er utviklet for å møte fremtidens teknologiske krav og funksjonalitetsbehov. Ved å bruke sertifisert stål, trematerialene, absorberende steinull og meget kraftig pil blir støyskjermen konstruert og testet for optimal ytelse på de tekniske parametre for statikk, holdbarhet og støyreduksjon. Konstruksjonen blir laget i Danmark. Skjermen krever minimalt vedlikehold. Den krever ingen rengjøring, trebeskyttelse eller andre kjemikalier for å ta bort ev. graffiti, alger, skitt eller slitasje fra sol og vind.

Basic pilstøyskjerm

Denne skjermen er også laget av pil. Stokkene blir ikke flettet, men montert side om side på et element.

En svart duk monteres over isolasjonen for å beskytte denne. Denne svarte duken blir synlig gjennom åpningen mellom stokkene.

Lameller

Trespiler av ønsket type blir skrudd på en ramme.

Vi monterer med lerk, eik, malmfuru, kebony og royal impregnering og diverse andre materialer.

Transparent glass

Alle våre elementer kan kombineres med glass. Man kan velge blant elementer der halve elementet er av glass eller et (eller flere) element av kun glass mellom to elementer av tre.

ADRESSE

Sørbråtenveien 10
1449 Drøbak

TELEFON

+47 992 54 312

SEND OSS EN FORESPØRSEL

4 + 1 =