Miljø & Støyskjerm AS leverer støyskjerming til ulike formål. Skjerming mot trafikkert vei, bane, bebyggelse og private hager.

Pilestøyskjerme på det norske markedet gjør våre veier mer miljøvennlige, spennende og estetiske.
Ingen vedlikehold, lang levetid og i tillegg er våre støyskjerme CE merket. Vi kan levere pilestøyskjermer i løpet av 5 dager fra bestillingsdato.

Støyskjerm

Vi har spesialisert oss på støyskjerming med pil og Lameller i mange forskjellige tre typer, vi kan tilby en bred erfaring innenfor ulike støyskjerme. Jens Gøtterup har jobbet med Pilestøyskjermer i en årrekke og han er opptatt av at ting skal skje på naturens premisser med harmoni og balanse.

Pilestøyskjermer er hentet inn fra Danmark og er et premiert konsept basert på 100% grønne, vedlikeholdsfrie støyskjermer som opptar Co2 og passer perfekt langs nordiske veier med den grønne planter som sløyfer seg rundt gjerdet med liv og farge.

Miljø

For hver pilestøyskjerm vi har bygget har vår virksomhet, i tillegg til å dempe støy, også vært en daglig suksess ved at vi lagrer CO2 – og således gjør en positiv forskjell for det globale klima.

I Norge står der i dag ca 45.000 m2 pile støyskjerm. Støyskjermens kjerne absorberer støyen og gir derfor en optimal dempning samtidig som den matcher det organiske design både på fjell, i by og i åpent landskap – alt mens det lagrer CO2.

Produkter vi leverer

Støyskjerm

Gjerde

Stolper

Støyskjermer av pil er 100% mijøvennlige

  • Miljøvennlige og resirkulerbar (tre til
    biomasse/jern til gjenvinding/ull til ny ull).
  • Ingen trykkimpregnering.
  • Produsert i Skandinavia.
  • +36 års forventet levetid på alle komponenter.
  • Sertifisert iht. CE 14-388.
  • Bærekraftig og bra for miljøet. 5500 brutto tonn pr år fra 2300 mål med pil.
  • Et flott og unikt design som nabo i stedet for en trafikkert vei.

 

ADRESSE

Sørbråtenveien 10
1449 Drøbak

TELEFON

+47 992 54 312

SEND OSS EN FORESPØRSEL

2 + 8 =